Verkoop:

Naast het repareren van computers verkopen wij ook nieuwe computers, laptops, printers, randapparatuur, overige hardware en software. 
Ook voor Apple hard- en software kunt u bij ons terecht.
 

PC / laptop

De computers die wij leveren zijn A-merk computers. We komen geheel vrijblijvend naar u toe om naar uw wensen te luisteren. Wij bekijken vervolgens wat voor systeem het beste bij u past. Hierdoor heeft u geen overbodige kosten, omdat u functies of capaciteiten van het apparaat toch niet gaat gebruiken. Ook andersom geldt natuurlijk deze regel. U zult niet met te weinig capaciteiten zitten wanneer u voor bepaalde programma's bepaalde specificaties nodig heeft. 

Printer

Bij de aanschaf van een nieuwe printer is het belangrijk om te weten wat u ongeveer per maand print. Er zijn veel verschillende printers op de markt en vaak ziet u door de bomen het bos niet meer. Wij geven u graag advies over de aanschaf van een nieuwe printer, zodat u geen overbodig veel kosten aan inkt hebt. 
Wij verkopen de merken: HP, Canon en Epson.
 

Randapparatuur

Als u een nieuwe PC of laptop aanschaft komt het ook voor dat bepaalde producten niet meer met elkaar kunnen communiceren omdat de hardware of software vernieuwd is en het oude product dit niet ondersteund. Wij kunnen u hierbij helpen door te kijken wat u nodig hebt zodat u geheel zonder problemen gebruik kunt maken van uw ICT-omgeving. Hierbij moet u denken aan monitoren, toetsenborden, muizen en speakers. Ook is het belangrijk wanneer u veel achter uw PC of laptop zit dat u een goede houding hebt. Hierin kunnen wij u adviseren om bijvoorbeeld een monitor arm te kiezen zodat uw beeldscherm op de juiste hoogte staat ingesteld.
 

Software

Een PC of laptop moet wel goed beveiligd zijn. Internetcriminelen kunnen makkelijk "inbreken" op uw computer als er geen beveiliging in uw netwerk of PC/laptop aanwezig is. Hierin kunnen wij u adviseren om het risico zo veel mogelijk te beperken. Wij leveren Norton Antivirus als antivirusprogramma. U kunt hierbij kiezen voor een 1- of 5 user licentie. 
  

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van verkoop of reparatie? 
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!